Офис TCArch

ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ

  • Локация Royarch Architecture
  • Категория interior, exterior
  • Площ 01 June, 2021
  • Клиент www.fabric-lab.co
  • Година 2018

Вътрешен дизайн на офис, гр. София

· РЗП: 69.80м2
· Работен проект 2013г.

Проектът представя идейно интериорно решение за офис в гр. София и цели да създаде функционални помещения, които осигуряват удобна и практична работна среда в крак с всички тенденции за интериор. Офисът разполага с две нива. На първото ниво се разполага едно работно място с приемен кът за изчакване, един санитарен възел и един склад. На второто ниво се разполагат три работни места и зона за срещи с клиенти.

Работните места са в тона на цялостния интериор – елегантна комбинация между бяло и сиво. Акцент във визията на офиса е стена с пана от видим бетон, която присъства и в двете нива, и в съчетание с успокояващия цвят на останалите стени създава приятна работна атмосфера. Големите прозорци с ефирни щори създават уют и простор в помещението. За офиса са предвидени етажерки и шкафове, в които се разполага архивът на фирмата.

Целта на проекта е както визуалният ефект, така и ефективно разположение на всички зони в него. А резултатът от архитектурното решение е интериорен дизайн, който съчетава  в себе си елегантна функционалност в изчистени форми, практичност и удобство.